Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Κάτι δεν κάνουμε σωστά

Δεν ακολουθεί ο κόσμος, ούτε σταματά στις πύλες( τρείς και ο κούκος είστε στην πύλη) , είναι όλοι απεργοσπάστες;
Περιμένετε να νικήσετε;
Δεν καταλάβατε ότι ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη;

Θέλει νέες μορφές αγώνα, με προστασία του εισοδήματος , η πιο «δυνατή» κινητοποίηση τελευταία ήταν ….αυτή των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας.
Θέλει να χτυπήσετε την κυβέρνηση και όχι την δουλειά του , ας αγωνιστούμε γι αυτό το απόγευμα ή με άλλους τρόπους.

Είναι εύκολη η ανάλυση ότι είμαστε απεργοσπάστες ( οι πλειοψηφία) και είστε αγωνιστές δυο-τρεις συνδικαλιστές .
Το μόνο άγχος που έχετε είναι πως θα εκλεγείτε και σε κάθε εκλογές παρακαλάτε δήθεν σε προσωπικό επίπεδο να γράψετε , έστω και για ένα μήνα ( έλα ψήφισε με και φύγε το γνωστό παραμύθι) ανεβάζοντας τους εργαζόμενους της ΔΕΗ στην περιοχή σε 15000-20000 ( αν προσθέσουμε τους ……ψηφίσαντες σε όλα τα σωματεία)

Η τακτική των δυο μεγάλων παρατάξεων ( και η εφεύρεση του αναλογικού προεδρείου , μοιρασιά να πάρουμε όλοι κλπ) ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ και των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σας καθοδηγούν μας έφερε εδώ που είμαστε.

Εμείς στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ , για όλους αυτούς τους λόγους απορρίπτουμε τον κομματισμό και την παραταξιοποίηση.
Κατοχυρώσαμε στο καταστατικό υποχρεωτικά το κοινό ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη των οργάνων του Σωματείου.
Κατοχυρώσαμε στο καταστατικό την διαφανή καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης με χρήση scaner , ηλεκτρονικού υπολογιστή με οθόνη για καταγραφή και αυτόματη αποθήκευση των ψηφοδελτίων ( για να μην υπάρχει δυνατότητα αλλοίωσης)

Y.Γ 1. Με αφορμή την υποχρέωση της ΔΕΗ να εισπράττει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) και το ΔΕΤΕ( το…κομμένο επίδομα των τελωνειακών) με τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος και να τους αποδίδει στο Ελληνικό Δημόσιο, όταν οι ανταγωνιστές μας διαφημίζουν ότι οι πελάτες τους δεν θα πληρώνουν ΕΡΤ, Δημοτικά Τέλη κλπ , αλλά μόνο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και δυστυχώς αυτό συγκρίνουν με τον λογαριασμό της ΔΕΗ , κ Πρόεδρε της ΔΕΗ μήπως ήρθε η ώρα και η ΔΕΗ να κάνει το ίδιο; Δηλαδή να εισπράττει μόνο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος;
2. Αλήθεια κ. Βερόπουλε θα φέρεις και πελάτες από την Αυστρία; Ή περιμένεις να τα πάρεις από εμάς τους ΔΕΗτζήδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου